Selecteer een pagina

Welkom in onze salons voor wellness in Amsterdam en Hillegom

Welkom in onze salons voor wellness in Amsterdam en Hillegom

Ben je toe aan ontspanning en tijd voor jezelf en zoek je wellness in Noord-Holland, bijvoorbeeld Amsterdam of Haarlem? Kies voor een weldadige massage bij massagesalon WiraWellness in Amsterdam of Hillegom. Onze professionele masseuses helpen je lichaam te ontspannen, herstellen en versterken. Wij verzorgen diverse soorten massages van traditionele Thaise Massages tot rustgevende kruidenmassages.

Kies voor een massage tijdens een dagje wellness

Kies bij een dagje wellness voor onze massagesalons. Hier kun je genieten van verschillende massages die zorgen voor een ontspannen lichaam. Wij bieden diverse soorten massages aan, zoals deep tissue massages en rustgevende kruidenmassages.

Thaise ontspanningsmassage

Deze Thaise massage is gericht op het ontspannen van spieren en gewrichten. Het is een rustgevende behandeling die ideaal is bij vermoeidheid of stress. Ook als je gewoon lekker wilt ontspannen is deze soort wellness bij onze salon ideaal.

Kruidenmassage

Bij deze massage wordt je lichaam door onze masseuse behandeld met warme buideltjes, gevuld met geurige Thaise kruiden. Dit geeft een reinigend, ontspannend en activerend effect. Ook is het erg rustgevend.

Gezichtsmassage

Je gezicht doorstaat warmte, kou en wind. Ook make-up, stress en spanning laten hun sporen na. Geniet daarom van onze gezichtsmassage bij onze massagesalon. Na het masseren van je gezicht is deze zienderogen opgeknapt. De verzachtende crème is weldadig, ontspannend en goed voor je huid.

Voetmassage

Je voeten hebben veel te verduren en mogen wel wat extra aandacht. Deze aangename, verzorgende massage van je voeten verzacht de vermoeidheid. Het resultaat is een heerlijk ontspannen en geweldig gevoel.

Schouder- en nekmassage

Deze schouder- en nekmassage concentreert zich op die lichaamsdelen die het meest te lijden hebben onder stress of een verkeerde houding. Last van de schouders of nek is erg hinderlijk. Vermoeidheid en pijntjes verdwijnen onder de vaardige handen van onze gediplomeerde masseuse.

Thaise massage met olie

Dit is een stevige of naar keuze wat zachtere Thaise oliemassage van je hele lichaam. Spieren worden losgemaakt en blokkades opgeheven. Deze behandeling laat vermoeidheid verdwijnen en brengt je lichaam weer in balans.

Deep tissue massage

Deze behandeling is niet alleen gericht op de spieren, maar ook op het bindweefsel eromheen. De massage is krachtig en diep en heeft een helende invloed op je lichaam. Ook je huid heeft baat bij deze deep tissue massage

Contact & openingstijden

WiraWellness Amsterdam

Maasstraat 123
1078 HH, Amsterdam

+31 (0) 20 7820919
info@wirawellness.nl

Openingstijden in Amsterdam:

Elke dag open van 10 tot 22 uur

 

 

logo

WiraWellness Hillegom

Meerstraat  19
2181 BH Hillegom

+31 (0) 252 744303
info@wirawellness.nl

Openingstijden in Hillegom:

Open van maandag t/m zaterdag van 11 tot 20 uur